Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Sony Ericsson Xperia active teszt

2011. december 28. -

Kipróbáltuk a Sony Ericsson kalandoroknak szánt okostelefonját, az Xperia active-ot. A készülék nem csak strapabíró mivoltával igazodik az aktív életet élő felhasználókhoz, hanem néhány sportolásra kihegyezett szoftverrel is kecsegtet.

Tovább

Kingston DataTraveler HyperX 3.0 pendrive teszt

2011. december 14. -

E rendhagyó tesztben arra keresem a választ, hogy megéri-e új pendrive-ot vennie az embernek, ha már úgyis van neki egy vagy több. Aki nagyon türelmetlen, annak elárulom: szerintem igen…

Kulcsszavak: Kingston, teszt, pendrive
Tovább

Sony Ericsson Xperia™ pro (MK16i) teszt

2011. december 8. -

Volt szerencsém egy hétig tesztelni a Sony Ericsson egyik legújabb telefonját, az Xperia prot. Szerettem használni, nem vártam a tesztidőszak végét, hogy visszakapjam a saját készülékemet.

Tovább

HTC Rhyme – Az első droid...

2011. december 6. -

...nálam. Nem tagadom az Androidos telefonok valahogy mindig enyhe ellenállást tanúsítottak irányomban. Használtam én már mindent huzamosabb ideig, de valahogy az Android kimaradt. Aztán megláttam a szerkesztőség asztalán a Ryme-ot, és valahogy megtetszett. Mint kiderült aki tesztelné épp beteg, szabadságon van, begipszelték mindkét kezét, vagy valami ilyesmi... Szóval kifejezetten nyitott kapukat döngettem, amikor elkértem tartós tesztre, két hétre.

Kulcsszavak: okostelefon, Rhyme, teszt, HTC
Tovább