Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

SSD teszt II. - OCZ Vertex2 SATA-II 120GB

2011. december 5. -

Újabb teszt, most az OCZ-től kaptunk néhány Vertex2 SSD-t. A tesztben nemcsak azt vizsgáltuk most már, hogy a régi HDD-hez képest milyen élményt nyújt az új háttértár, hanem azt is, hogy a Kingston SSD-jéhez képest mi a különbség.

Kulcsszavak: winchester, teszt, OCZ, SSD
Tovább

LG P920 Optimus 3D teszt

2011. december 2. -

Nálunk vendégeskedett a koreai gyártó duplamagos processzorral, kétcsatornás memóriával és 3D kijelzővel felvértezett csúcsmobilja. A készülék által nyújtott 3D élmény lenyűgöző, de vajon mennyire látjuk hasznát a mindennapokban? Tesztünkben többek között erre is keressük a választ.

Tovább

SSD teszt I. - Kingston SSDNow V+100 96GB

2011. november 15. -

Kipróbáltuk a Kingston SSDNow V+100-as SSD-jét, és ebben a cikkben összefoglaltuk, milyen hatással volt ez a gépeinkre. Figyeltünk rá, hogy amennyire lehet, teszteljük azt is, hogy egy régebbi típusú gépen mekkora javulást tudunk elérni egy ilyen upgrade-del, és milyen érzés egy jobb gépen, ha SSD-re váltunk.

Kulcsszavak: teszt, SSD, Kingston
Tovább

Minőség a középmezőnyben - Dell Vostro 3350 notebook teszt

2011. október 25. -

Nálunk járt a Dell középkategóriás notebookja, melyet főként kisvállalkozásoknak szán a gyártó. A 13,3”-os, Sandy Bridge alapú noteszgép igen kellemes teljesítményt nyújt, s ehhez a tudáshoz egy munkára termett, masszív ház társul.

Tovább