Szűrés

A(z) roadshow kulcsszót tartalmazó cikkek

Új gépek garmadáját mutatta be hazánkban is az Epson

2018. október 18. -

Számos új eszköz debütált hazánkban az Epson három helyszínes roadshowján, melynek utolsó állomása a budapesti Öbölház volt. Az eseményen sajtótájékoztatót tartott a vállalat hazai vezetése, illetve az IDC elemzőcég nyomtatóipari kitekintését is meghallgathatták a jelenlévők.

Tovább

Budapesten a Dell Solutions Tour 2014

2014. június 20. -

A Dell hamarosan Magyarországra érkező nemzetközi road show-jának programja már elérhető. A Dell Solutions Tour június 24-én reggel 8:30-kor kezdődik a Budapest Bálnában és izgalmas, dinamikus előadásokkal, tematikus szekcióülésekkel, valamint a Dell megoldásait és termékeit bemutató kiállítással várja a látogatókat. A prezentációkat a Dell nemzetközi és hazai képviselői és partnerei tartják, és az érdeklődők felmerült kérdéseket személyes megbeszélés keretében is megvitathatják.

Kulcsszavak: roadshow, Dell
Tovább

Stílus és erő - Lenovo IdeaPad U300s, U300 és U400

2011. október 7. -

A Lenovo a divat világába is betör három vadonatúj luxus kivitelű IdeaPad laptopjával. A gépeket a vállalat a 17 állomást érintő kelet-közép-európai road show-ja, a  Lenovo DO Tour  keretében mutatta be. Az új IdeaPad U300s Ultrabook, valamint az U300 és U400 laptopok összekapcsolják a divatot a csúcstechnológiával.

Tovább

Lenovo DO Tour roadshow itthon is

2011. szeptember 19. -

Hazánkban is bemutatkozott a “Lenovo DO Tour” elnevezésű roadshow-ja, mely két hónap alatt Európa kilenc országába látogat el. A kifejezetten erre az útra tervezett kamion Lengyelországból indult, majd Csehországon és Szlovákián át érkezett meg Magyarországra, ahonnan tovább indult Szerbiába, majd Romániába, Bulgáriába és Görögországba, az utolsó helyszínen, a törökországi Ankarában pedig október 16-án mutatkozik be. A roadshow célja, hogy bemutassa a Lenovo legújabb termékeit és technológiáit, közelebb hozza a vállalatot a vásárlókhoz.

Kulcsszavak: Lenovo, roadshow
Tovább