Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

A legjobb teljesítményű kijelző a Galaxy S5-é

2014. április 1. -

Letesztelték a nemrég bemutatkozott Samsung csúcskészülék, a Galaxy S5 kijelzőjét. A DisplayMate értékelése igen kedvező: a készülék mutatói emelik a mércét a top kijelzőteljesítményhez, és nem a hagyományos értékelési szempontok tekintetében.

Tovább

Oxigénpalack nélkül, G-SHOCK-kal a világ tetejére

2014. március 27. -

Klein Dávid idén tavasszal a bolygó legmagasabb pontjának elérése készül. Az expedíció április 6-án indul Budapestről, hogy két hónapos munka eredményeként elérje fő célját, a Mount Everest megmászását, oxigénpalack nélkül. Klein Dávid egyúttal a G-SHOCK magashegyi tesztelője is lesz, hiszen útja során a hegymászók részére készített GW-9400 „RANGEMAN” modell valamennyi képességét próbára teszi.

Tovább

Nokia Lumia 1520 teszt – fotózz phablettel!

2014. március 18. -

Kipróbáltuk a finn gyártó első prémium okostelefon-tablet hibridjét, a Lumia 1520-at. A 6 colos Full HD kijelzővel és szuper kamerával megáldott készülék remek multimédiás képességekkel rendelkezik, de használhatóságát kissé megnehezíti a mérete.

Tovább

Videón a HTC All New One M8

2014. március 6. -

A rajongók máris megismerkedhetnek a HTC március 25-én bemutatkozó csúcsmodelljének fejlesztői verziójával egy 12 perces videón keresztül.

Tovább