Szűrés

A(z) IoT kulcsszót tartalmazó cikkek

A Bosch intelligens és klímabarát megoldásai

2021. január 11. -

Az emberek egészsége és a bolygónk védelme érdekében a Bosch számos AIoT-megoldást is alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a vállalatcsoport a mesterséges intelligencia (artificial intelligence, MI) és a dolgok internete (IoT) által kínált lehetőségeket ötvözi, hogy technikai újdonságaival segítse az embert és a környezetet. 

Tovább

A Cisco előrejelzése szerint 2023-ra a mobilkapcsolatok több mint 10%-a 5G kapcsolat lesz

2020. február 23. -

A Cisco legújabb Annual Internet Report előrejelzése szerint 2023-ra a világ mobilkapcsolatainak több mint 10%-át teszik majd ki az 5G kapcsolatok, amelyek átlagos sebessége 575 Mbp/s lesz, vagyis 13-szor gyorsabb, mint egy átlagos mobil kapcsolat. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a mesterséges intelligencia (AI), valamint a különböző IoT-alkalmazások elterjedését, beleértve többek között az önvezető autókat, az okosvárosokat és a hálózatba kapcsolt egészségügyi eszközöket. 

Tovább

A Samsung a CES 2020 kiállításon jelentette be az “Élmények Korszakát”

2020. január 8. -

A Samsung a 2020-as CES kiállításon nyitotta meg az “Élmények Korszakát”.  A vállalat a jövőben az emberközpontú innovációra helyezi a hangsúlyt, amely a hardveres és szoftveres elemek zökkenőmentes integrációjával nyújt személyre szabott élményeket, és teheti kényelmesebbé, örömtelibbé és tartalmasabbá a felhasználók életét.

Tovább

Bosch: Kiemelt szerepet kap a mesterséges intelligencia

2020. január 7. -

Legyen szó automatizált vezetésről, okosotthonról vagy a gyártásról, a mesterséges intelligencia mára mindennapjaink részévé vált. A Bosch a mindennapi élet megkönnyítésére, valamint biztonságosabbá tételére használja a mesterséges intelligenciát és a dolgok internetét (IoT). A mottó a „Mesterséges intelligencia mindannyiunkért: bizalomépítés közösen”, amely a technológiákat és szolgáltatásokat kínáló vállalat alapvető megközelítését foglalja össze. A középpontban a mesterséges intelligencia áll, olyan okostermékek szolgálatában, amelyeket a Bosch az idei CES alkalmával mutat be. Ezek egyike az okos napellenző (Virtual Visor), amely a járművek mesterségesintelligencia-alapú, digitális napvédő megoldásaként a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításán és vásárán mutatkozik be. Ez a termék a CES Innovációs Díjat (CES Innovation Award) is elnyerte, akárcsak a Bosch háromdimenziós autós képernyője.

Tovább