Szűrés

A(z) WLAN kulcsszót tartalmazó cikkek

A D-Link ajánlata sebességmániásoknak: Wireless AC1750 Cloud router adapterrel

2012. szeptember 28. -

Október 1-jétől a magyar piacra is megérkezik a D-Link legújabb zászlóshajója, a 802.11ac vezeték nélküli szabvánnyal akár 1300Mbps sebességet kínáló Cloud Gigabit Router AC1750 (DIR-865L). Ezzel a routerrel újra a csúcskategóriát igénylő sebesség- és sávszélesség-mániás gamerek és otthoni médiacentereket építők felé fordul a  D-Link. Az új router mellett piacra kerül a D-Link 802.11ac USB adaptere is, így a klienseszközök azonnal a legmagasabb teljesítményt élvezhetik laptop- vagy Wi-Fi kártyacsere nélkül is.

Tovább

HTC One X: ha megszorítod, elszáll a WiFi

2012. június 19. -

Nemrég fény derült a HTC One X gyengeségére, mi szerint ha egy ponton benyomjuk a házát, akkor a telefon elveszítheti a WLAN rádiójelet, illetve gyengébben érzékelheti azt. A HTC elismerte a hiba létezését, melynek hátterében hardveres probléma bújik meg.

Kulcsszavak: HTC, One, bug, WLAN
Tovább

Mobilról is irányítható WiFi képes termosztát - Ecobee Smart Si

2012. május 24. -

Hamarosan megérkezik az üzletekbe az ecobee WiFi támogatással bíró Smart Si termosztátja, melyet szinte bármikor és bárhonnan vezérelhetünk számítógépről, táblagépről, vagy akár okostelefonról is.

Tovább

Pendrive méretű androidos miniszámítógép 74 dollárért

2012. május 18. -

Kínában bukkant fel az Allwinner A10 processzorral szerelt, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató, rendkívül apró miniszámítógép, mely meglepően nagy tudással és hihetetlenül alacsony árral rendelkezik.

Tovább