Szűrés

A(z) HDMI kulcsszót tartalmazó cikkek

Chrome OS fut a Google miniszámítógépén

2015. április 2. -

A Google bemutatta Chromebitet, a Chromebook család legújabb tagját, amely leginkább egy pendrive-ra hasonlít, azonban minden olyan fontos összetevővel rendelkezik, mellyel a Google böngésző alapú laptopjai is.

Tovább

Dell Cast – az üzleti Chromecast

2014. szeptember 10. -

A Dell bemutatta a Google Chromecastjához hasonló  új eszközét, mellyel a táblagép képernyőjét oszthatjuk meg nagyobb eszközökön, és úgy használhatjuk, mint egy asztali gépet. A Cast névre keresztelt megoldást a Dell Venue 8 táblagépihez készítette a vállalat.

Tovább

Új Sharp UQ10 tévék – a hagyományos Full HD a múlté

2014. március 21. -

A Sharp piacra dobja az UQ10 termékcsalád AQUOS Quattron Pro modelljeit. A technológia jóvoltából az újdonságok két és félszer annyi alpixelt tudnak megjeleníteni, mint a hagyományos Full HD televíziók. A készülékek további érdekessége, hogy jelenleg az egyetlen olyan Full HD tévék, amelyek HDMI kapcsolaton keresztül Ultra HD (4K) felbontású képet vetítenek.

Tovább

Bemutatkozott a Chromecast

2013. július 25. -

A Google tegnapi sajtóeseményén a Nexus 7 és az Android Jelly Bean 4.3 mellett bemutatta a Chromecastot is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számítógépes, webes tartalmaikat a TV-n is élvezhessék.

Tovább