Szűrés

A(z) WLAN kulcsszót tartalmazó cikkek

ZyXEL UAG sorozat: gyors és megbízható internetelérés éttermeknek, szállodáknak

2014. október 2. -

A vendéglátóipar számára kulcsfontosságú gyors és hatékony internetelérést biztosító sorozatot tett elérhetővé a piacon a tajvani ZyXEL. Az UAG termékcsalád a megfelelő sebességet és a biztonságos szörfölést is szolgáltatni képes, emellett támogatja a különböző platformok egyidejű csatlakozását. 

Tovább

Huawei E5786 – a világ első LTE Cat6-képes Mobil WiFi készüléke

2014. február 25. -

A Huawei bemutatta az LTE Cat6-képes Mobil WiFi készülékét, az E5786-ot. Az akár 300 Mbps-os letöltési sebességet is támogató kütyü új korszak kezdetét jelenti az LTE kapcsolat biztosításában.

Tovább

Megjelent a kétsávos ASUS RP-N53 Wi-Fi hatótávkiterjesztő

2013. május 13. -

Az ASUS bejelentette kétsávos RP-N53 Wi-Fi hatótávkiterjesztő készülékét, amelyik erős belső antennák segítségével növeli meg a vezeték nélküli hálózat hatótávolságát. Az új eszköz stabilabb internet-hozzáférést nyújt a vásárlóknak a nagyobb, többszintes környezetekben is, például lesz megfelelő vétel a garázsban, a pincében, a hátsó kertben vagy akár a tetőterekben is.

Tovább

D-Link DIR-845L Wireless N600 Router – Minden Wi-Fi igényre

2013. február 13. -

A D-Link összetette két úttörő hálózati technológiáját, és megalkotta a Wi-Fi médiaeszközökkel felszerelt otthonok vezeték nélküli kiszolgálóját, a DIR-845L Wireless N600 SmartBeam Gigabit Cloud Routert. HD videófolyamok NAS-ról, USB tárolóról vagy akár közvetlenül a netről egyszerre több eszközre is? Létezik megoldás. Ráadásul távfelügyeleti funkciókkal is felvértezve.

Tovább