Szűrés

A(z) DXOMARK kulcsszót tartalmazó cikkek

Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

2024. május 15. -

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

Tovább

A világ legjobb fényképezős okostelefonja a HONOR Magic6 Pro

2024. március 20. -

A HONOR Magic6 Pro lett a világ legjobb fényképezős okostelefonja, ugyanis a DXOMARK kamerarangsorának az élén végzett. A figyelemre méltó, 158-as DXOMARK pontszámot elérve a HONOR Magic6 Pro bizonyítottan az okostelefonos fényképezés új mérföldköve. Ez az elismerés rávilágít arra, hogy a HONOR továbbra is elkötelezett az okostelefonok fejlesztése iránt: egyszerre feszegeti a technológia határait és kínálja a legjobb élményt a felhasználóknak.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon, DXOMARK
Tovább

Ilyen jól még nem teljesített okostelefon a DXOMARK teszteken

2024. március 12. -

A HONOR ismét szintet lépett legújabb csúcskategóriás telefonjával, a HONOR Magic6 Pro-val. A készülék lett ugyanis az első okostelefon, ami öt 2024 Gold Label címet nyerhetett el a DXOMARK-tól. Ez egyértelműen szemlélteti, hogy az eszköz minden tekintetben kiemelkedő: kitűnő hátlapi és szelfi kameráival, magával ragadó hangélménnyel, élénk kijelzővel és hosszú üzemidejű akkumulátorral rendelkezik. Ez az elismerés is azt jelzi, hogy a HONOR továbbra is elkötelezett az innováció terén.

Kulcsszavak: DXOMARK, okostelefon, HONOR
Tovább

DXOMARK: Kimagasló a HONOR Magic6 Lite akkumulátora

2024. január 11. -

A HONOR örömmel jelenti be, hogy a HONOR Magic6 Lite kimagasló akkumulátor-teljesítménye nemzetközi elismerést kapott. A felhasználóközpontú, és fejlett technológiákat alkalmazó készülék kitűnő üzemideje miatt kapta meg a DXOMARK Gold Label elismerését, valamint 10 top minősítéséből 6-ot.

Tovább