Szűrés

A(z) Sanoma-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Szórakozás kicsiknek, iPad-en: Bogyó és Babóca – Ajánló

2013. december 25. -

A Sanoma a három korábban megjelent Bogyó és Babóca alkalmazás legizgalmasabb részeiből állította össze ingyenes ajánlóját, amely aminteraktív játékkal, foglalkoztatóval és meserészletekkel szórakoztatja a gyermekeket.

Tovább

Megjelent a Bogyó és Babóca: A szivárvány interaktív iPad mesekönyv

2013. május 30. -

Bogyó és Babóca: A barátság című iPad mesekönyv után, most már a Bogyó és Babóca: A szivárvány című történet is elérhető interaktív iPad alkalmazás formájában. Bartos Erika elsöprő sikerű mesekönyv-sorozatának eredeti történetét a gyerekek egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában élvezhetik Ónodi Eszter narrációjában és az Alma Együttes zenei kíséretében. A médiavállalat által készített digitális mesekönyvek forgalma egy év alatt meghatszorozódott.

Tovább

Díjazták a Füles iPad alkalmazását

2013. április 22. -

A Sanoma Media Budapest alkalmazását, a Füles iPad keresztrejtvényt díjazták a European Digital Media Awards 2013 pályázatán Londonban. A Tablet Publishing kategóriában ért el harmadik helyezést a magyar fejlesztésű applikáció.

Tovább

Segíts megtalálni az Év Alkalmazását!

2013. március 27. -

Már csak néhány nap van hátra, s kiderül, hogy mely alkalmazás nyeri el az Év Alkalamzása díjat a Sanoma Mediától. Te már leadtad a voksod?

Tovább