Szűrés

A(z) Smartmobil kulcsszót tartalmazó cikkek

SMART 2016: nemzetközi innovációs expót rendeznek Magyarországon

2016. március 24. -

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatallal rendezik meg idén hazánk legjelentősebb mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciáját, a SMART 2016-ot május 23-án. A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Exponak, melynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre.

Tovább

Smartmobil 2014: magyar startupok a világsiker küszöbén

2014. március 18. -

Nemzetközi is kezdenek sikeresek lenni az új magyar startupok, többen a tavalyi Smartmobil (SM) konferencián kaptak lendületet. A Prezi, a Ustream, a LogMeIn és az NNG példáját követve újabb hazai fejlesztések indultak el a világsiker útján. A SOPRESO bizonyítja, hogy prezentációs app fejlesztésben tudunk újat mutatni, a StatzUp virtuális focival, a Response és a Turtle Games pedig a nagysikerű Guitar Hero mobilos változatával, a SongArckal ér le sikereket.

Tovább

Smartmobil 2013: Dobd el a kulcscsomód, használd a mobilod!

2013. április 5. -

Az IBlueOpen elnevezésű magyar fejlesztésű applikáció lett a legjobb startup ötlet a hazai és nemzetközi tőkebefektetőkből álló szakmai zsűri szavazatai alapján a Smartmobil ’13 konferencián. A programra több tucatnyi induló tech cég jelentkezett hazánkból és a régióból. Az előszűrés után a tíz legígéretesebb csapat prezentálhatta fejlesztéseit a helyszínen, melyek közül a kockázati tőkés nagyágyúk az ajtónyitásra, valamint immobilizerként is használható alkalmazást találták a legígéretesebbnek.

Tovább

Segíts megtalálni az Év Alkalmazását!

2013. március 27. -

Már csak néhány nap van hátra, s kiderül, hogy mely alkalmazás nyeri el az Év Alkalamzása díjat a Sanoma Mediától. Te már leadtad a voksod?

Tovább