Szűrés

A(z) Adobe kulcsszót tartalmazó cikkek

Közös akciót hirdetett a Panasonic és az Adobe

2016. december 8. -

Közös akciót hirdetett a Panasonic és az Adobe, amelynek keretében azok, akik 2016. december 31-ig Lumix G80-as fényképezőgépet vásárolnak, egy éves Adobe Creative Cloud hozzáférést kapnak, amely tartalmazza a Lightroom és a Photoshop CC használatát is. Az ajánlat a FotoPlus, a Digifénykép.hu, a Video-Part, a Tripont és a 220volt üzleteiben érhető el.

Tovább

Toshiba TUM-32PRO1 UHD monitor kreatív szakembereknek

2014. február 7. -

A Toshiba bejelentette 32 hüvelykes képátlójú, TUM-32PRO1 Ultra HD monitorát, melyet kreatív szakemberek számára fejlesztettek ki. Az Adobe színskála 99%-át támogatja, ez kristálytiszta, kiváló minőségű megjelenítést eredményez. A többféle megjelenítési üzemmód és a nagy betekintési szögű 4K-s panel révén a monitor fényképek és videók szerkesztéséhez, tervezési feladatokhoz kiváló.

Tovább

Az Android 4.1 jön, a Flash támogatás megy

2012. június 29. -

Az Adobe bejelentette, hogy augusztus 15-től nem lesz elérhető a Flash az azt hivatalosan nem támogató androidos készülékek számára. A hamarosan érkező Jelly Bean rendszer köré épülő masinák szintén Flash nélkül maradnak.

Kulcsszavak: flash, Adobe
Tovább

Creative Cloud szolgáltatást indít az Adobe

2012. április 23. -

Az Adobe bemutatta az Adobe Creative Cloud szolgáltatást, mely a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6 szoftverekre, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja.

Tovább