Szűrés

A(z) MWC 2015 kulcsszót tartalmazó cikkek

Világszerte elérhetővé válnak az LG új, középmezőnybe szánt mobiljai

2015. március 30. -

Az MWC-n bemutatkozott középkategóriás LG mobilok, a Magna, Spirit, Leon és Joy névre hallgató készülékek a vállalat bejelentése szerint hamarosan világszerte elérhetők lesznek. A telefonok Dél-Afrikában kezdték meg hódító útjukat.

Tovább

Az LG G3 lett az MWC legjobb telefonja

2015. március 20. -

A mobilszolgáltatókat tömörítő GSMA az ide Mobile World Congress (MWC) legjobb telefonjának választotta az LG G3-at. A telefont minőségéért, változatos funkcióiért és egyszerű használhatóságáért díjazta a szervezet. Az LG Watch Urbane és Watch Urbane LTE okosórájának pedig több vezető médium ítélt oda további kilenc díjat.

Tovább

A Samsung KNOX nyerte el a legjobb mobil biztonsági platformnak járó díjat az MWC-n

2015. március 12. -

A Samsung KNOX mobil biztonsági platform nyerte el a Legjobb Biztonsági/Csalás Elleni Termék vagy Szolgáltatás kategória első helyezéséért járó díjat a Mobile World Congress 2015 kiállításon. A GSMA díját évről évre olyan MWC-n bemutatott megoldások kapják, amelyek a vállalati mobil biztonság kategórián belül a legjobbnak bizonyultak.

Tovább

Bemutatkozott az Android Pay

2015. március 10. -

A Samsung Pay mellett az idei Mobile World Congress (MWC) egy másik fontos mobilfizetési szolgáltatást is tartogatott a felhasználóknak. A Google bemutatta az Android Payt, amely a vállalat operációs rendszerének biztonságos fizetési megoldása.

Tovább