Szűrés

A(z) Moverio kulcsszót tartalmazó cikkek

Ez Epson Európába is elhozza legújabb kiterjesztett-valóság szemüvegét

2018. július 5. -

Az Epson ma bejelentette, hogy megérkezett Európába a Moverio okosszemüvegek legújabb verziója, a BT-35E modell. Az ügyfelek visszajelzéseit figyelembe véve az Epson úgy fejlesztette tovább új okosszemüvegét, hogy HDMI és USB-C csatlakoztathatóságon keresztül, szinte alig érzékelhető késleltetéssel könnyedén használható legyen a meglévő hardverekkel. Ennek eredménye az Epson optikai tapasztalatát egy kiterjesztett közönséghez - egészségügyi, kereskedelmi drónvezérlési, tervezési, szórakoztatási és további területekhez - eljuttató termék.

Tovább

A világ megismerésének új módja

2016. szeptember 28. -

A rendezvény fő érdekességei között szerepelt a drónpilóták számára ajánlott Moverio BT-300 okosszemüveg és a Moverio Pro BT-2000 okosszemüveg, ami hozzájárul a szakmai képzések és a távoli támogatás hatékonyságához.

Tovább

A világ legkönnyebb binokuláris OLED okosszemüvege az Epsontól

2016. március 2. -

Az Epson a Mobile World Congress kiállításon, Barcelonában jelentette be harmadik generációs, kiterjesztett valóság (AR) technológiát alkalmazó Moverio okosszemüvegét. A várhatóan 2016 októberétől elérhető Moverio BT-300 az Epson saját, szilikon-alapú OLED (organikus fénykibocsátó dióda) digitális kijelző technológiáját használja.

Tovább

Az Epson Moverio BT-200 okosszemüveg hazai bemutatójáról

2014. november 13. -

Az Epson januárban leleplezett okosszemüvege, a Moverio BT-200 megérkezett Magyarországra, s ennek apropójából rendezett a vállalat egy sajtótájékoztatót, amin közelebbről is megismerkedhettünk a kiterjesztett valóság előnyeit magába sűrítő, számos területen alkalmazható készülékkel.

Tovább