Szűrés

A(z) Opera kulcsszót tartalmazó cikkek

A HTC EXODUS 1 fokozottabb védelmet biztosít személyes adatainknak

2019. február 27. -

Az EXODUS 1 legújabb OTA frissítésének köszönhetően a felhasználók újabb partnereken és az általuk nyújtott szolgáltatásokon keresztül használhatják ki a decentralizált web előnyeit.

Tovább

Opera Mini böngésző Samsung Gear S okosórához

2014. október 7. -

Hamarosan elérhető lesz a dél-koreai gyártó integrált 3G modemmel rendelkező, Tizen rendszerű okos karórája számára az Opera Mini böngésző speciális változata, amivel a 2 hüvelykes kijelzőn is viszonylag élvezhető netezésben lehet részünk.

Tovább

Opera Mobile 12: WebGL támogatással

2012. március 1. -

Az Opera Software a Mobile World Congressen mutatta be Android rendszerre optimalizált mobil böngészőjének 12.00 verzióját, mely WebGL- és továbbfejlesztett HTML5 támogatással bír. Az alkalmazás Java alapú változata, az Opera Mini Next szintén rengeteg újítást tartogat a mobilos felhasználók számára.

Tovább

Különleges Opera Mini a Vodafone-nál - Nem csak okostelefonhoz!

2012. február 24. -

A Vodafone Magyarország és az Opera Software együttműködésének eredményeképp mától ingyenesen elérhetővé válik a mobilszolgáltató ügyfelei számára az Opera Mini mobil böngésző különleges kiadása, amellyel az okostelefonok kistestvérei, a hagyományos, ám Java-képes telefonok tulajdonosai is egyszerűen internetezhetnek.

Tovább