Szűrés

A(z) Playstation 4 kulcsszót tartalmazó cikkek

Világszerte 5,9 millió PlayStation 4 konzolt értékesítettek az ünnepek alatt

2018. január 9. -

A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy kiemelkedően magas számban értékesítettek PlayStation4 (PS4) konzolokat és PS4 játékokat az ünnepek alatt.

Kulcsszavak: Playstation 4, Sony
Tovább

PlayStation 4 teszt – a Sony masina közelebbről

2016. március 25. -

A rendkívül erős indítást követően a Sony a PlayStation 4 segítségével eszméletlen sebességgel söpörte félre az útból az eladások terén a legnagyobb riválisnak számító Xbox One-t, ezt a féktelen tempót és teljesítményt pedig képes volt tartani és nyomatékosítani is az elmúlt hónapokban, ennek megfelelően már több mint 30 millió példány talált gazdára a japánok újgenerációs konzoljából. Az elragadó eredmények hatására most mi is úgy gondoltuk, hogy leülünk, és szemügyre vesszük egy kicsit a masinát, amihez a tesztkészüléket a Konzolvilág csapata biztosította számunkra. Lássuk is gyorsan, hogy mire jutottunk vele!

Tovább

A PlayStation VR 2016 októberétől érhető el világszerte

2016. március 17. -

A Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) bejelentette, hogy a PlayStationVR (PS VR), egy virtuális valóság rendszer, amely a PlayStation4 (PS4) rendszert a következő szintre emeli, 2016 októberében jelenik meg Európában, Japánban, Észak-Amerikában és Ázsiában, a gyártó által javasolt kiskereskedelmi ára pedig 399 Euró, 44,980 japán jen, 399 dollár és 349 font.

Tovább

30 milliónál járnak a PS4 eladások

2015. november 27. -

A legfrissebb adatok szerint nagyon népszerű a PS4 játékkonzoljuk. A vállalat eddigi legkelendőbb modelljének bizonyul a készülék.

Tovább