Szűrés

A(z) Red Dot Design Award kulcsszót tartalmazó cikkek

Kilenc Logitech terméket ismertek el Red Dot 2016 Termékdizájn-díjjal

2016. március 30. -

A Logitech ma jelentette be, hogy kilenc Red Dot-díjat nyert el,  bizonyítva ezzel számos termékkategóriájának dizájnbeli kiválóságát.  Az idei zsinórban a negyedik év, amelyben Logitech termékeket ismertek el a nívós, nemzetközi versenyen. A vállalat ez évben ráadásul hárommal több díjat zsebelt be, mint tavaly.

Tovább

Három Red Dot "Best of the Best" díjat kapott az LG G3

2014. augusztus 22. -

A Communication Design (Kommunikációs formaterv) kategóriában az LG Electronics (LG) összesen kilencet vitt haza a Red Dot Awards díjaiból. Ezek közül három a legjobbaknak adott „Best of the Best” díj volt, amit az LG G3 okostelefon intelligens billentyűzete, a Knock Code nevű egyedi képernyőzár, valamint grafikus felhasználói felülete nyert el.

Tovább

Red Dot díjas lett az Asus Zenfone és a ROG Maximus VI Formula alaplap

2014. május 9. -

Az Asus ZenFone és a Republic of Gamers (ROG) Maximus VI Formula alaplap is megkapta a Red Dot Design Award 2014 díjat, mellyel a kiemelkedő felhasználói élményt nyújtó termékek kiválóságát jutalmazták. A ZenFone a mobiltelefonok, a ROG Maximus VI Formula alaplap pedig a számítógépes alkatrészek kategóriájában nyert. A győztes készülékeket 53 ország cégeinek 4815 terméke közül választották ki. 

Tovább

Több Sony termék is kapott Red Dot Design Award elismerést

2014. március 25. -

Idén 61 éves a Red Dot Design Awards, amely világ legnagyobb és leginkább elismert termék formatervezési versenye. Több Sony termék is kapott Red Dot elismerést, többek között az Xperia Z Ultra és a Smartwatch 2 is. Összesen 14 termék let díjazott.

Tovább