Szűrés

A(z) Schneider Electric kulcsszót tartalmazó cikkek

Magyarországon is elérhető a Wiser okosotthon-megoldás

2021. április 10. -

Magyarországon is elérhetővé tette Wiser okosotthon-megoldását a Schneider Electric. A modulárisan bővíthető rendszer azon túl, hogy még nagyobb kényelmet biztosít, fenntarthatóbbá is teszi az otthonainkat. 

Tovább

Új korszak jön a szerverek hűtésében

2020. március 20. -

Hatékonyabb energiagazdálkodást, távoli felügyeletet és jelentős helymegtakarítást tesz lehetővé a Schneider Electric legújabb hűtési megoldása. A mikroadatközpontok hűtésének biztosítására is ideális Uniflair Rack Mounting Cooling beépíthető közvetlenül a rack szekrénybe és integrálható a vállalat EcoStruxure platformjához.

Tovább

APC Mobile Power Pack – külső akkumulátor termékcsalád mobileszközökhöz

2015. január 26. -

A Schneider Electric bemutatta az APC Mobile Power Pack nagy kapacitású és magas hatásfokú külső akkumulátor termékcsaládot, amely a különböző típusú okostelefonok és tabletek, valamint bármilyen USB kábelről tölthető eszköz mobiltöltésére szolgál. 

Tovább

Védd meg a digitális eszközeidet otthon is!

2014. április 24. -

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a legmodernebb otthoni technológiák védelme érdekében csak annyit kellett tenned, hogy csatlakoztattad a PC-det egy túlfeszültségvédőhöz? Azóta már minden bizonnyal a legkülönbözőbb menő kiegészítőkkel bővítetted ki elektronikai eszköztáradat. De ugye nem felejtettél el gondoskodni a védelmükről?

Tovább