Szűrés

A(z) Schneider Electric kulcsszót tartalmazó cikkek

Játékosoknak és influenszereknek is segít az új UPS

2024. június 28. -

Áramszünet miatt elbukott online csaták, az élő videóközvetítés megszakadása miatt csalódott követők ezrei – ennek üzen hadat a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, amelyet kifejezetten a játékosok, az influenszerek és a streaming közvetítést adók igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki. Az új termék, ami nemcsak az áramszünetek során nyújt hasznos segítséget, hanem az áramerősség ingadozása ellen is védi az értékes eszközöket, a mai naptól érhető el Európában. 

Tovább

Megbízható, skálázható, egyszerű

2023. május 18. -

A váratlan áramkimaradásokra és áramingadozásokra érzékeny berendezések mellett a vállalkozások költségvetését is védi a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, az Easy UPS 3-Phase Modular. A megoldás 50-250 kW kapacitást kínál, N+1 skálázható konfigurációval érhető el, és az EcoStruxure architektúra támogatása révén távfelügyeleti szolgáltatást is lehetővé tesz.

Tovább

Magyarországon is elérhető a Wiser okosotthon-megoldás

2021. április 10. -

Magyarországon is elérhetővé tette Wiser okosotthon-megoldását a Schneider Electric. A modulárisan bővíthető rendszer azon túl, hogy még nagyobb kényelmet biztosít, fenntarthatóbbá is teszi az otthonainkat. 

Tovább

Új korszak jön a szerverek hűtésében

2020. március 20. -

Hatékonyabb energiagazdálkodást, távoli felügyeletet és jelentős helymegtakarítást tesz lehetővé a Schneider Electric legújabb hűtési megoldása. A mikroadatközpontok hűtésének biztosítására is ideális Uniflair Rack Mounting Cooling beépíthető közvetlenül a rack szekrénybe és integrálható a vállalat EcoStruxure platformjához.

Tovább