Szűrés

A(z) cloud computing kulcsszót tartalmazó cikkek

Frissítések az Oracle Sales Cloud megoldásához

2015. augusztus 6. -

Az Oracle Applications Cloud Release 10 részeként megjelenő Oracle Sales Cloud a javított elemzéseket, partnerkapcsolatok kezelését és más iparág specifikus megoldásokat is magában foglaló egyszerűsített felhasználói felülettel segíti a vállalatokat.

Tovább

1 terabyte felhőtárhelyet kapnak a Microsoft Office 365 előfizetők

2014. július 21. -

Lassan elköteleződött a Microsoft a felhőmegoldások mellett. Ez a dobása azonban mégis zavarba ejtő, ugyanis nem kevesebb, mint 1 TB tárhelyet ad ajándékba az Office 365 előfizetőknek.

Tovább

ASUS AiCloud - Készítsd el saját „személyes felhő” tárhelyedet!

2012. szeptember 3. -

Az IFA 2012 szakkiállításon több érdekességet is bemutatott az ASUS. Az AiCloud egy csúcstechnológiás 802.11ac Wi-Fi útválasztót egyesít egyszerűen használható szolgáltatásokkal, amelyekkel bárki elkészítheti saját „személyes felhő” tárterületét. A Design MX monitorok lenyűgöző minőségű képeket jelenítenek meg karcsú kivitelben. A játékosok az ASUS ROG TYTAN CG8890 asztali gépben lelhetik örömüket; az üzleti felhasználók pedig az egyszerűen kezelhető, kompakt B1 Portable LED-es projektorral vetíthetnek kristálytiszta bemutatókat. A Zen-ihletésű ASUS SDRW-08D3S-U külső DVD-író pedig a ZENBOOK tökéletes társa.

Tovább

Creative Cloud szolgáltatást indít az Adobe

2012. április 23. -

Az Adobe bemutatta az Adobe Creative Cloud szolgáltatást, mely a kreatív alkotások elkészítésének, megosztásának és eljuttatásának központi eleme, amely a hatékony Adobe Creative Suite 6 szoftverekre, és az iparág meghatározó tervezési, webes, videó és digitális képalkotási eszközeit kínálja.

Tovább