Szűrés

A(z) hangszóró kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a Sony X-széria leghangosabb és legerősebb vezetéknélküli hangsugárzója

2022. szeptember 15. -

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

Kulcsszavak: Sony, hangszóró
Tovább

Terméktervezési díjakat kapott a TP Vision

2022. április 10. -

Ismét rangos szakmai elismerésben részesült a TP Vision elkötelezettsége az európai formatervezés iránt: a vállalat Philips márkájú TV- és audio termékei négy díjat nyertek a 2022-es Red Dot Awardson, a dizájn világának legtekintélyesebb eseményén.

Tovább

Kiváló hangzással érkeznek a Sony autós hangrendszerei

2022. február 21. -

A Sony bejelentette a prémium kategóriás Mobile ES autós mélynyomó, hangszóró és erősítő termékcsalád legújabb tagjait, köztük az XS-W122ES, XS-W124ES, XS-163ES, XS-692ES, XM-5ES, XM-4ES és XM-1ES modelleket. A kiváló minőségű hangzással és a zökkenőmentes használhatósággal a Sony legújabb autós hangrendszere nagyszerű élményt nyújt. A páratlan akusztikára, nagyobb teljesítményre és elképesztő tisztaságra tervezett új termékek az autóban használt hangrendszerek* egy magasabb színvonalát képviselik.

Tovább

A Philips Sound új modellekkel és termékfajtákkal jelentkezik

2022. január 29. -

A Philips Sound 2022-ben bővíti sportfejhallgató sorozatát az egyedülálló "hibrid" Philips A7507-es valódi vezeték nélküli, ANC fülhallgató bevezetésével. Emellett a márka, első alkalommal, új kategóriaként a hordozható Bluetooth hangszórókat is felveszi a kínálatba az új Philips S4807-es és S7807-es modellek bevezetésével. 

Tovább