Szűrés

A(z) megosztás kulcsszót tartalmazó cikkek

A Google Mapsen is megoszthatjuk az ételeinkről készült képet

2015. augusztus 24. -

Egy jó étteremben ülünk, és szeretnénk megosztani az élményt, a hosszas méltatás helyett sokkal többet mond egy fotó a vacsoráról. Ezeket a képeket hamarosan a Google Maps térképalkalmazáson is megoszthatjuk.

Tovább

Collections – a Google+ gyűjtemény

2015. május 5. -

A keresőóriás közösségi hálózata, a Google+ új alkalmazást jelentett be hétfőn: a Collections segítségével adott témában tölthetünk fel és oszthatunk meg képeket, cikkeket, videókat.

Tovább

Előrendelhető az Instagram logó ihlette Polaroid Socialmatic kamera

2014. december 4. -

Nemsokára elérhető lesz az üzletek polcain, de máris előrendelhető a Polaroid fotómegosztásra kihegyezett kamerája, ami külsejét tekintve az Instagram logóját eleveníti meg. A türelmetlen vásárlók az Amazonnál adhatják le foglalásaikat a 300 dollárt kóstáló újdonságra.

Tovább

ZyXEL NSA325 – felhő zöld igényekre szabva

2014. február 20. -

A ZyXEL bemutatta médiaszerver családjának új tagját, az NSA325 v2-t, mely tovább egyszerűsíti a mobileszközökről történő adatfeltöltését. A Polkast appot használva képes a kép, zene és videó lejátszásra, melyeket meg is lehet osztani. Ezeket felhőbe is szinkronizálhatjuk a Facebookról, a Twitterről vagy a Flickrről is. A tudatos tervezésnek köszönhetően rengeteg energiát takaríthat meg a felhasználó.

Tovább