Szűrés

A(z) touch screen kulcsszót tartalmazó cikkek

Az iPhone verhetetlen a válaszidőben

2013. szeptember 20. -

Az Agawi, felhőalkalmazás gyártó vállalat új jelentése mutat rá arra, hogy az iPhone 5 készülék jobban teljesít az érintőképernyős teszteken, mint bármelyik Android vagy Nokia Lumia modell.

Tovább

Fujitsu Esprimo X913-T teszt – Ideális munkagép

2013. május 8. -

Nálunk járt a Fujitsu tízujjas multitouch IPS érintőképernyővel felszerelt számítógépe, mely a kábelrengeteg nélkülözése mellett a gyors és csendes működésével teszi kényelmessé a munkavégzés minden percét.

Tovább

Dell Inspiron 15z (5523) Ultrabook teszt – Megérinteni és megszeretni

2013. március 22. -

Nálunk vendégeskedett egy hét erejéig a Dell sikerre termett Ultrabookja, az Inspiron 15z Touch, mely az egyik első érintőképernyővel szerelt Windows 8 rendszerű notebook. Hogy miért jósolunk nagy népszerűséget a készüléknek? A tesztből kiderül!

Tovább

Mindent a kéznek — LG Touch 10 monitor

2012. november 26. -

Az LG bemutatta a Windows 8 operációs rendszerre optimalizált Touch 10 monitorát, a 23ET83-at. Míg a hagyományos érintőképernyőkön csak két ujjal lehet áthelyezni, görgetni vagy zoom-olni, addig az LG 23 hüvelykes Touch 10 monitorján egyszerre akár mind a tíz ujjunkat is használhatjuk. A Touch 10 monitor kiváló választás azoknak, akik fejlettebb érintőképernyős megoldásokra vágynak, de nem tervezik felújítani a teljes számítógépüket.

Tovább