Szeptemberben érkezik a WP8 alapú HTC Rio és Accord?

Farkas Norman - 2012. augusztus 9.

A friss pletykák szerint szeptember harmadik hetében mutatkozik be a HTC idei Windows Phone 8 mobiltriójának két tagja, a Rio és az Accord.

Korábban fény derült arra, hogy a tajvani gyártó három WP8 alapú okostelefonnal készül előrukkolni ebben az évben, melyek Rio, Accord és Zenith fejlesztői néven váltak híressé. Most az a füles érkezett a többnyire megbízható WPDang oldaltól, hogy a trió két tagja, a Rio és az Accord szeptember harmadik hetében fog bemutatkozni a HTC Londonban, vagy New Yorkban megrendezésre kerülő sajtóeseményén.

A korábbi hírek azt állították, hogy a két "kisebb" modell valamikor októberben kerül forgalomba, a csúcsot jelentő Zenith pedig valamivel később lesz kapható, így esélyes, hogy valóban lesz szeptemberi bemutató.

Egyébként az előzetes információk szerint a HTC Rio 4 colos WVGA (800 x 480 pixel) kijelzővel és 1GHz-es, kétmagos processzorral rendelkezik, az Accord pedig 4,3 hüvelykes HD (1280 x 720 pixel) megjelenítőt és 1,5GHz-es, duplamagos CPU-t tudhat magáénak. A később megjelenő Zenith mindkét testvérét messze felülmúlja, a rá vonatkozó adatokat ebben a cikkben olvashatod el.

Érdekesség, hogy a Nokia első WP8 köré épülő modelljei is októberre várhatók. Vajon a HTC, vagy a finn gyártó üdvöskéi lesznek sikeresebbek?

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza