Kettő Windows Phone 8 alapú Nokia mobil érkezik szeptember 5-én

Farkas Norman - 2012. július 25.

Valószínűleg szeptember 5-én, a Nokia World alkalmával mutatkozik be a világ két első Windows Phone 8 alapú okostelefonja, melyek közül az egyikben a finn gyártó professzionális képalkotási technológiája, a PureView is helyet kaphat.

A Nokia nemrég kiplakátozta Helsinkiben található márkaüzletét azzal, hogy szeptember 7-én valami elképesztő újdonsággal fog előrukkolni. Tekintve, hogy szeptember 5-én veszi kezdetét Finnországban a gyártó több felvonásos, más-más helyszíneken megrendezésre kerülő eseménye, a Nokia World, arra számítunk, hogy a rendezvény után rögvest piacra is kerülnek az ott bemutatott kütyük.

 

 

A WPDang friss információi szerint a Nokia World első szakaszában - mely Helsinkiben lesz és szeptember 5-től 6-ig tart - fog bemutatkozni a gyártó két első Windows Phone 8 rendszert futtató készüléke, a Nokia Lumia 910 és Lumia 920, melyek közül utóbbi akár a Nokia 808 PureView-ben látott, veszteségmentes nagyítást lehetővé tévő képalkotási technológiát is tartalmazhatja.

A Nokia fent említett utalásából arra következtethetünk, hogy már szeptember 7-én piacra kerülhetnek az új Lumia modellek, ami egy kicsit korainak tűnik, hiszen elméletileg november előtt nem válhat elérhetővé egyetlen Windows Phone 8 alapú készülék sem.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Külső fotó: Jonas Daehnert

Vissza