Cseppálló hátlap Lumia 620-hoz

Farkas Norman - 2013. március 14.

A Nokia bemutatta a Lumia 620 új tartozékát, a CC-3061 nevű tokot. Az újdonság lényegében nem más, mint egy hátlap, amely az IP54 tanúsítványnak megfelelő mértékben képes óvni a telefont a víztől és a portól.

A Nokia Lumia 620 tulajdonosok egy csapásra növelhetik telefonjuk ellenálló képességét a hónap vége felé cirka 25 eurós kezdőárral piacra kerülő CC-3061 tokkal. A gyári hátlap helyére felpattintható kiegészítő az IP54 tanúsítványnak megfelelő védelmet képes biztosítani, tehát a fröccsenő víz esetén és porosabb környezetben is megóvja a Lumia 620-ast, ám egy medencés lubickolás során valószínűleg nem sok hasznát vennénk.

A Lumia 620 egyébként a jelenlegi legolcsóbb WP8-alapú Nokia mobil a piacon, s kifejezetten jó húzás a gyártó részéről, hogy előrukkolt egy olyan tartozékkal, melynek segítségével viszonylag olcsón ellenállóbbá tehetik a készüléket például azok a júzerek, akik zordabb körülmények között is biztonsággal szeretnék használni azt. Kíváncsian várjuk, hogy mikor mutatkoznak be azok a Nokia Lumia mobiltelefonok, melyek már gyári állapotukban képesek felvenni a harcot a környzetei behatásokkal.

 

 

 

[Forrás: Nokia]

Vissza