HTC One Max – Októberben, ujjlenyomat-olvasóval?

Farkas Norman - 2013. augusztus 21.

A friss hírek szerint októberben landolhat a piacon a HTC 5,9 colos Full HD kijelzővel megáldott nagyágyúja, a One Max. Az állítólag beépített ujjlenyomat-olvasóval érkező csúcsmobilról egy újabb kép is felbukkant, melyen ezúttal a One és a One Mini társaságában feszít.

A nemrég kiszivárgott információknak köszönhetően szinte mindent tudunk a tajvani gyártó T6 kódnevű üdvöskéjéről, a One Maxról. Az 5,9 hüvelykes Full HD kijelzővel és Snapdragon 800 processzorral szerelt csúcsmobilról azonban megállás nélkül érkeznek az újabb hírek és képek. Most például azt kezdték el pletykálni, hogy a telefon a személyes adatok hatékony védelme érdekében beépített ujjlenyomat-olvasóval a fedélzetén érkezik. A mendemondát az ePrice alant látható képe hivatott megerősíteni, mely alapján a kamera alatt, egy diszkrét négyzet formájában jelenik meg a biometrikus szenzor. Ez nem minden, hiszen a  fotó arra is rávilágít, hogy a One Max hátlapján egy három érintkezős dokkoló csatlakozó ugyancsak helyet kapott – éljen tehát a biztonság és a kényelem!

 

 

A fenti kép és a hozzá kapcsolódó infók nem érkeztek egyedül, néhány, az óriásmobil piaci premierjéről szóló morzsát is magukkal sodortak: várhatóan októberben jelenik meg a One Max, így időben kicsit lemarad a Samsung Galaxy Note III-tól, mely így jelentős piaci előnyre tehet szert.



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza