Lumia 1520 néven érkezik a Nokia óriásmobilja

Farkas Norman - 2013. augusztus 29.

Már egy élőfotó is napvilágra került a finn gyártó 6 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt okostelefon-táblagép hibridjéről, melyet várhatóan Lumia 1520 néven ismerhet meg a nagyközönség.

Korábban csak egy alkatrészét – egész pontosan az előlapi paneljét – láthattuk a Nokia 6 hüvelykes Full HD érintőképernyővel érkező phablet készülékének, mely Bandit kódnéven vált ismertté.

A négymagos processzorral, 20 megapixeles (vagy ennél is ütősebb) kamerával ellátott, tehát abszolút a felsőkategóriába szánt telefonról nemrég kiderült az @Evleaks jóvoltából, hogy Lumia 1520 néven kerül az üzletek polcaira, ám pontos hardveréről, bemutatkozásának várható időpontjáról, illetve áráról egyelőre nincs információ. Jó hír viszont a rajongók számára, hogy előkerült egy élőfotó (a  cikk végén) a tipikus Lumia stílusjegyeket magán viselő mobilról, így annak külső megjelenése már nem titok.

 

 

Érdekesség, hogy a Nokia egy Windows RT rendszerű táblagéppel is bővíteni portfólióját a közeljövőben. A Sirius kódnevű iPad kihívóról várhatóan szeptemberben hullik le a lepel.

 

Lumia 1020 és Lumia 1520

 

 

 

[Forrás: WP Central]

Vissza