LG G Watch részletek és képek

Czipperer Dia - 2014. április 22.

Az LG hivatalos oldalán látható a vállalat új okosórája, az Android Wear platform köré épülő G Watch, ahol a képek mellett néhány részletet is megtudunk az új üdvöskéről.

Az LG közzétette hivatalos oldalán okosóráját, a G Watchot, melyről néhány kedvcsináló információt is elárult. A tömör címszavak már előrevetítik, mire is számíthatunk a közeljövőben.

A Google-nek hála, bármilyen fontos találkozónk van, beírhatjuk naptárunkba (Calender), és megjelenik az óránkon a figyelmeztetés a közelgő eseményről (lásd a képen), illetve a Now segítségével az előzetesen megadott munkahelyi adatokra támaszkodva azt is láthatjuk nap, mint nap, mennyi ideig tart, mire beérünk dolgozni.

Az Android Wear rendszer pedig azt is lehetővé teszi, hogy az „Ok Google” parancsszóval utasítsuk karóránkat. A készülék kijelzője „sosem alszik”, ellentétben a Samsung Gear 2-vel, ahol a karunk mozgására lendül működésbe a megjelenítő.

A karóra víz- és porálló, amely révén bármilyen tevékenység közben viselhetjük. Az induláskor kétféle színben lesz elérhető: fekete és pezsgőarany árnyalatokban. Sajnos még az a bizonyos dátum nem szerepel az oldalon, vagyis az, hogy mikor is lesz pontosan elérhető a G Watch.

 

Forrás: TheVerge.com

Vissza