Itt az LG G3 kedvcsináló videója

Farkas Norman - 2014. május 15.

A kisebbik dél-koreai gyártó május 27-én, Londonban mutatja be idei zászlóshajóját, mely állítólag a HTC és a Samsung nagyágyúját is lepipálja majd. Hogy még lelkesebben várjuk a nagy napot, az LG készített egy rövid beharangozó videót, ami felfed néhány részletet a G3-mal kapcsolatban.

Közeleg az LG május 27-én, Londonban megrendezésre kerülő eseménye, melyen idei csúcsmobilját, a G3-at mutatja be a nagyközönségnek. Ennek fényében nem meglepő, hogy sorra jelennek meg a készülékkel kapcsolatos pletykák, kiszivárgott sajtófotók. Maga a gyártó is előrukkol néhány, csak morzsányi infót tartalmazó anyaggal, hogy ébren tartsa a rajongók lelkesedését. Most például egy rövid kedvcsináló videó jelent meg, amely ugyan nem sokat árul el a G3-ról, azt sugallja, hogy érdemes várni rá. A 35 másodperces kisfilm kiemeli a készülék kameráját, aztán erőteljesen arra utal, hogy a telefon burkolata fémből készült, majd a hivatalos bemutató pontos időpontjára irányítja figyelmünket.

 

 

Az eddigi infók alapján az LG G3 a HTC One M8-nál és a Samsung Galaxy S5-nél is ütősebb mobil lesz, s ezt többek között 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzőjének, bivalyerős processzorának és 3GB operatív tárának (RAM) köszönheti. Ami a jövevény burkolatát illeti, a fenti videó és néhány mendemonda szerint fémből készült, mások azt gondolják, hogy az LG fémes hatású műanyagot használt. Mi nem foglalnánk állást a témában, és arra buzdítunk mindenkit, hogy csak a hivatalos bemutatón elhangzó infókat vegyék biztosra.

Érdemes megjegyezni, hogy állítólag a HTC és a Samsung is készül idei csúcsmodelljének felturbózott „Prime” kiadásával, mely labdába rúghat az LG nagyágyúja mellett. Külön érdekesség, hogy a Samsung Galaxy S5 Prime fém burkolatot kaphat.

 

 
 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza