Sajtófotón pózol az LG G3

Farkas Norman - 2014. május 6.

A különböző minőségű élőfotók után végre egy hivatalos sajtófotó is felbukkant a kisebbik dél-koreai gyártó idei zászlóshajójáról, a G3-ról. Az 5,5 hüvelykes 2K kijelzővel érkező csúcsmodell bemutatója május 27-re várható.

Már több pletyka és kép is felbukkant az elmúlt hónapokban az LG következő nagyágyújáról, mely a G2 utódjának tekinthető. A G3 néven piacra kerülő készülékről most egy hivatalosnak tűnő, de meglepően gyenge minőségű sajtófotó érkezett, ami megerősíti a korábbi infókat. Mint kiderült a gyártó által kiküldött sajtómeghívókból, a jövevény hivatalos bemutatójára csak május 27-én kerül sor, tehát heteket kell még várnunk rá, s ez idő alatt számos további hírmorzsa érkezhet róla.

 

 

Az eddig összegyűlt infók alapján a G3 megjelenítőjét tekintve felülmúlja a Samsung és a HTC 2014-es csúcsmobilját is (Galaxy S5 és One M8), mivel előlapján egy 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 (QHD vagy 2K) felbontású panel terül el. Képalkotás frontján is kiemelkedő képességekkel rendelkezik a telefon, hála a hátlapján található 16 megapixeles kamerának, amit OIS+ optikai képstabilizátorral vérteztek fel.

Egyelőre rejtély, hogy milyen processzor felel az eszköz működéséért. Egyesek szerint egy Snapdragon 801 chipset duruzsol majd benne, mások viszont a fejlettebb Snapdragon 805 jelenlétére gyanakodnak, ami megmagyarázná a viszonylag késői bejelentést.

 



 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza