Lenovo Vibe Z2 Pro – 6 hüvelykes Quad HD kijelzővel

Farkas Norman - 2014. május 27.

Már készül a kínai gyártó következő csúcsmodellje, a phabletek kategóriájában induló Vibe Z2 Pro, mely a trendeknek megfelelően Quad HD, azaz 2560 x 1440 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzőt tudhat magáénak.

A Lenovo Vibe Z nem éppen egy gyenge készülék, de hamarosan érkező utódja, a Vibe Z2 Pro még rajta is túltesz.

A nemrég kiszivárgott infók és képek alapján a kínai vállalat újdonsága csupán 7,7 milliméter vastag, de méretes kijelzője miatt a phabletek, vagyis az okostelefon/táblagép hibridek kategóriájába sorolandó. A készülék nagy dobása az előlapján elterülő 6 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel (Quad HD vagy 2K) felbontású, s ezáltal 490ppi pixelsűrűséggel bíró megjelenítő, ami a legújabb trend jegyében került bevetésre.

Persze a Lenovo nem végzett félmunkát, így a Vibe Z2 Pro egy vérbeli csúcsragadozó. Ennek megfelelően a gép meghajtásáért egy négymagos, 2,5GHz-es Qualcomm Snapdragon 801 processzor felel, ami mellé 2GB RAM, 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott hátlapi kamerát és 4000mAh kapacitású akkumulátort pakoltak a mérnökök. Az óriásmobil prémium kisugárzásáról a fém burkolat gondoskodik.

 

 

Egyelőre sajnos rejtély, hogy a Lenovo Vibe Z2 Pro pontosan mikor mutatkozik be, s még azt sem tudni, hogy a jövevény mely régiókban és milyen árcédulával lesz elérhető.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza