LG: készül a G Flex 2 és a Vu 4

Farkas Norman - 2014. május 29.

A kisebbik dél-koreai gyártó alig a G3 csúcsmodell bemutatása után, Szöulban tartott konferenciáján árulta el, hogy már készül műhelyében a hajlított megjelenítővel szerelt G Flex utódja és a Vu phablet sorozat következő tagja is.

Jelenleg nagyon keveset tudunk a G Flex utódjáról és a Vu 4-ről is, de az LG Szöulban megrendezett konferenciáján elhangzottak alapján már mindkét készülék úton van megjelenés felé. Nem csoda, hogy a gyártó nem árult el túl sokat egyik modellről sem, hiszen most az a célja, hogy mindenki legújabb csúcsmodelljére, a tegnapelőtt leleplezett G3-ra gondoljon.

A korábbi infók alapján annyit sejthetünk a G Flex 2-ről, hogy csak 2015-ben mutatkozik be a nagyközönségnek, s a hajlított megjelenítőn és az öngyógyító burkolaton túl egyéb innovatív megoldások is megjelennek a repertoárjában.

Ami a Vu 4-et illeti, egyelőre csak találgathatunk mind külsejét, mind pedig tudását illetően. Elképzelhető, hogy az LG marad a sorozatnál eddig is alkalmazott 4:3 képarányú kijelzőnél, de az sem lenne meglepetés, ha az órisámobil különbözne elődeitől e téren. A gyártó nyilván figyelembe veszi a phablet megalkotásakor a trendek formálódását, s azt is, hogy a korábbi Vu készülékek eladásai miképp alakultak. A legutóbbi hibrid, a Vu 3 például nem éppen a legfelkapottabb kütyük egyike, s ez valószínűleg változtatásokra sarkallja az LG mérnökeit.

 


 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza