Holnap érkezik a Nokia X2?

Czipperer Dia - 2014. június 23.

Mi is beszámoltunk néhány hete arról a felröppent hírről, miszerint még ebben a hónapban érkezik a Nokia X utódja. A legújabb infók szerint holnap leplezik le az új androidos mobilt.

A Nokia hivatalos blogját böngészve sokaknak feltűnhet, hogy készülődik valami a vállalat háza táján. A legújabb poszt címe árulkodó: „Green with envy”, vagyis „sárga az irigységtől”. Ebből már nagyon úgy fest, új termék lapul a portfólióban, mely már csak arra vár, hogy leleplezzék.

Lejjebb görgetve egy visszaszámlálást látunk, felette az alábbi szöveggel: „Summer brings out our inner glow... stay tuned to conversations to find out what we've got in store.", vagyis a „nyár hozza meg a belső ragyogást”, illetve, hogy figyeljük a blogot, hogy megtudjuk, mit tartogat számunkra a Nokia.

 

 

Az időzítő alapján holnapra várható a nagy durranás, amelyről még nem tudni biztosan, mit is takar valójában. A vállalat szóvivője egyelőre még nem reagált a Mashable megkeresésére, de minden bizonnyal a korábban is emlegetett Nokia X utódról van szó – hiszen az előzetes pletykák mellett az élénkzöld szín, mely az androidos Nokiák árnyalata, is ezt sugallja. Kíváncsian várjuk, mi is rejlik a titokzatos poszt mögött!

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Android, Nokia X2, Nokia
Vissza