Kompakt méretű asztali lapolvasó az Epsontól

Kütyü Magazin - 2015. március 10.

Az Epson bejelentette az új Perfection V19 készüléket, amellyel képek és dokumentumok rögzíthetők, tárolhatók és megoszthatók. A 4800 dpi felbontású szkennert otthoni és irodai használatratervezték, kiváló minőséget és gyors működést garantál. A beépített állvánnyal hely takarítható meg, valamint függőlegesen is használható.

Új lapolvasót jelentett be az Epson. A Perfection V19 kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal értékes munkaterületet. A beépített állvány a vízszintes és függőleges szkennelési helyzetek közötti egyszerű váltást teszi lehetővé, felesleges asztalfelület foglalása nélkül. A készülék tápellátása és csatlakoztatása Micro-USB porton keresztül biztosítható, így nem igényel hálózati adaptert vagy egyéb kábeleket.  

A V19 szkenner és az Epson Easy Photo Fix szoftver együttes használata remek képminőséget biztosít. A készülék olyan szöveg- és dokumentumjavító funkciókat kínál, amelyek növelik a szöveg élességet, erősítik vagy eltüntetik a színeket, valamint a nem kívánatos átütéseket is – a kétoldalas dokumentumok esetén. A szoftver pedig a pornyomok eltávolításával, a kifakult színek helyreállításával és a háttérfény korrigálásával növeli a képek minőségét. 

A V19 lapolvasó ideális fényképek és dokumentumok kiváló minőségű és gyors szkennelésére. A ReadyScan LED technológiának köszönhetően nincs bemelegedési idő, így nem kell várakozni a szkennelés megkezdése előtt. A beolvasott anyagok másolhatók és megoszthatók, vagy egyetlen gombnyomással többoldalas, kereshető PDF fájlokká alakíthatók. A készülék négy gyorsindító gombbal rendelkezik, amelyekhez testreszabott beolvasási feladatok rendelhetők az ismétlődő szkennelési munkák felgyorsítására.


A fotók közvetlenül a Facebookra és a Picasara is beolvashatók, így könnyen megoszthatók barátokkal, ismerősökkel.

A készülék fedele eltávolítható, hogy a felhasználók a vastag könyveket, fotóalbumokat és más bekötött anyagokat egyszerűbben szkennelhessék be.

Főbb jellemzők:                                                                                  

 

V19

Kis helyigény az asztalon, beépített állvány a függőleges szkenneléshez

Áramellátás és csatlakozás egyetlen Micro-USB kábelen keresztül

Dokumentumok és fotók beolvasása 4800 dpi felbontással.

Fotók megosztása és tárolása az interneten az Epson Easy Photo Scan szoftverrel

Négy egyérintéses nyomógomb az egyszerű kezeléshez

Levehető fedél vastag könyvekhez és fotóalbumokhoz

A beolvasott dokumentumok átalakítása többoldalas kereshető PDF fájlokká (csak Windows)

ReadyScan LED technológia az azonnali szkenneléshez, nincs bemelegedési idő

A beolvasott fotók minőségének javítása az Epson Easy Photo Fix szoftverrel

Képminőség-javító funkciók

 

 

Vissza