Red Mozi: a Vodafone új alkalmazása

Kütyü Magazin - 2015. március 12.

Megérkezett és május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe a több ezer órányi, folyamatosan bővülő film és sorozat kínálattal induló Red Mozi szolgáltatást.

A Red szolgáltatáscsomag most egy új, immár az egész családnak kellemes szórakozást kínáló szolgáltatással egészül ki. A Red Mozi kínálatában megtalálhatóak a legújabb filmek és sorozatok, régebbi klasszikusok, ismeretterjesztő filmek és gyermekműsorok is. A családok védelmében természetesen könnyen beállítható és testre szabható gyerekzárat is tartalmaz a szolgáltatás, tette hozzá Alexandre Froment-Curtil.
 
A katalógusban olyan stúdiók filmjei és sorozatai tekinthetőek meg (döntő többségében külön díj nélkül), mint  többek között a Disney, az ABC, a Sony, a 20th Century Fox, a Viacom, valamint független magyar és nemzetközi stúdiók.

 
 

A Red Mozi hetente legalább egy, akár a DVD bolti megjelenésével azonos időben a kínálatba kerülő Red Premier filmmel jelentkezik majd. A Premier hetén díjmentesen megtekinthető filmek között márciusban a Fury (Harag - Brad Pitt), az Expendables 3 (Feláldozhatók 3 - Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, Harrison Ford és többek között Arnold Schwarzenegger), A Wall Street farkasa (Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey), a 12 év rabszolgaság (Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Brad Pitt), vagy a Grace – Monaco csillaga (Nicole Kidman és Tim Roth) című filmek szerepelnek. 
 
A premierek mellett jelenleg csak a Red Moziban lehet megnézni Magyarországon a John Malkovich nevével fémjelzett Crossbones – Kalózháború című sorozatot.
 
A Red Mozi előfizetését a felhasználó öt különböző eszközzel  használhatja, melyek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. AirPlay, vagy Chromecast  segítségével a Red Mozi filmjei tévén is megtekinthetőek.
 
 
 
A szolgáltatást a Vodafone 3G és 4G hálózatán vagy WiFi-n lehet elérni és az alkalmazott adaptive streaming technológiának köszönhetően soha nem látott gyorsasággal lehet belenézni egy-egy filmbe, vagy megkeresni egy kedvenc jelentet. 
 
A kínálatban szereplő fizetős sorozat epizódok, illetve filmek 90-800 forintért tekinthetőek meg, a filmek kölcsönzési ideje 48 óra és ez idő alatt akár több részben, vagy több alkalommal is meg lehet őket nézni. 
 
A Red Mozi mobilalkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, sőt, a piacon egyedülálló módon számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető.
 
 
Vissza