Gyorstöltővel érkezett meg az új, kék színű Huawei P9

Kütyü Magazin - 2016. november 11.

A héten került ki a hazai boltok polcaira a Huawei P9 legújabb, kék színű modellje, amelyhez már új – a korábbinál jóval nagyobb teljesítményű – gyorstöltőt is csomagolt a gyártó. 

Mindössze 30 perces töltéssel az akkumulátor több mint 10 órányi beszélgetést tesz lehetővé. Az új gyorstöltő nemcsak a kék színű modell gyári tartozéka lesz, hanem mostantól minden újonnan érkező P9 csomagolásába automatikusan ez kerül. 

A P9 kék színű modelljének érkezését szeptemberben jelentette be a Huawei, az új verziót az 1960-as évek pop art alkotásainak élénk színei ihlették. A kék verzió érkezésével a P9 már négy színben (arany, ezüst, szürke és kék) kapható Magyarországon. 

Az új modell mellé csomagolt 9V2A (9 volt, 2 amper) gyorstöltő a korábbi 5VA1 verziót váltja és hasonló körülmények között, 35 százalékos feltöltésig elődjével összehasonlítva lényegesen gyorsabb töltést biztosít. Az új töltővel 30 perces töltést követően több mint 10 órányi beszélgetést, 15 órányi zenehallgatást vagy 3 óra internetezést is elbír az akkumulátor. 

Az új kék színű P9 a Telekom üzletei mellett ettől a héttől elérhető a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél is (többek között: Media Markt, Extreme Digital, Euronics, Mall.hu, Emag, Speedshop , First Phone, Aqua Computer és 220 Volt). A termék javasolt bruttó fogyasztói ára 159 990 forint. 

Vissza