Mit tud a HTC Desire 820 Mini?

Farkas Norman - 2014. október 28.

A HTC kínai oldalán bukkantak fel Desire 820 kompaktabb kiadásának specifikációi. A részleges tudáslista alapján a Desire 820 Mini nem éppen apró, hardvere pedig teljesen átlagos a 4G LTE támogatást leszámítva.

A tajvani gyártó még nem mutatta be a Desire 820 kistesóját, de máris rendelkezésre áll egy maréknyi adat a középmezőnybe szánt jövevény tudástáráról.

A HTC kínai weboldalán megjelent infók szerint a Desire 820 Mini néven debütáló készülék előlapján egy nem éppen mini, 5 hüvelykes kijelző terül el, ami 1280 x 720 pixel (HD) felbontással rendelkezik. Az Android 4.4 KitKat rendszerű telefon működéséről egy négymagos 1,2GHz-es processzor gondoskodik, amit 1GB RAM és 8GB bővíthető tárhely egészít ki. A képalkotási képességekért egy 5 megapixeles előlapi és egy 8 megapixeles hátlapi kamera felel, előbbi miatt a szelfi rajongók szemében is ígéretes lehet a mobil. A HTC jó szokásához híven előlapi sztereó hangszórópárral is felvértezi a kétkártyás újdonságot, extra gyanánt pedig 4G LTE hálózati támogatást is kapunk, ami csak most kezd elterjedni a középkategóriás eszközök piacán.

A weboldalon a Desire 820 Mini ára is meg volt jelölve; 1399 jüant, vagyis kb. 228 dollárt kell majd kicsengetni a telefonért. Ez az összeg cirka 100 dollárral alacsonyabb, mint az idei IFA szakkiállításon leleplezett Desire 820 ára.

Bár a készülékről máris sok dolog kiderült, továbbra is rejtély, hogy hivatalosan mikor tárja a nagyközönség elé a HTC.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza