Ákos a VOLT-on!

Czipperer Dia - 2012. március 6.

Egy év szünet után most visszatér Ákos. A VOLT-on és a Sziget-fesztiválon is fellép majd új produkciójával a nagyközönség előtt. A friss dalok mellett az igazi nagy slágerek is hallhatók lesznek - a látványtechnika azonban egészen egyedi lesz.

 

Az biztos, hogy Ákos „2012-es szintirock” koncertsorozata először Sopronban lesz látható. Az idei nyáron összesen három fellépést tervez, így igazán megtisztelő a soproni jelenlét.

A Bonanza Banzai rajongók is örülhetnek, ugyanis a régi szerzemények között ott lesznek a kultuszzenekar legismertebb és legkedveltebb dalai is.

Ákos elmondta: “Az új projekt elektronikus, szintis hangvétele remek játéklehetőség: egyszerre nosztalgikus, brutális és vicces”. A produkció mögött azonban nem kis munka áll - tudhatjuk meg az énekestől - ugyanis közel egy évig dolgoztak rajta.

 

Bár igaz, hogy első alkalommal lép fel önálló produkcióval a Szigeten, azonban a VOLT-on szinte már törzsvendégnek számít. “A hazai fesztiválok közül elsőként a VOLT-on léptem színpadra 2004-ben. Szinte már hazajárok ide, a közönség mindig nagy szeretettel fogadott. Volt olyan műsorunk, amellyel két egymást követő évben is felléptünk Sopronban. Nem véletlen, hogy 2012-ben éppen a VOLT Fesztiválon mutatkozik be az új produkciónk” - vall VOLT-os kötödéséről Ákos.

 

A harmadik koncertalkalom egyelőre még titok, de azt már most lehet tudni, hogy a most készülő album első dalát klippel együtt április 12-én mutatják be.

 

Forrás: sziget.hu/volt

Kulcsszavak: VOLT fesztivál, Ákos
Vissza