Újabb nevekkel bővült a VOLT palettája

Czipperer Dia - 2012. április 4.

A kérdés már csak az, hogy kik azok, akik sokak nagy örömére ellátogatnak az idei VOLT-ra. Az egyik banda, akiről szó van, nem más, mint egy amerikai alternatív metálegyüttes, a Faith No More. Persze az elektronikus zene kedvelőinek is lesz mire bulizni, hiszen jön Caspa, Toddla T és a Camo & Krooked.

 

A tíz évet kihagyó Faith No More nem sok helyen teszi tiszteletét, európai turnéjuk során csak a legnevesebb fesztiválokat ejtik útba. A nagyvisszatérőként emlegetett együttes az egyik legnagyobb rockzenei produkciónak ígérkezik hazánkban. Június 28-án a Chase & Status, a Simple Plan, a Hadouken!, Katy B és Mac Miller mellett tehát a Faith No More-ral is találkozhatnak a résztvevők.

Kép: Faith No More

 

Az elektronikus vonalon a londoni DJ és zeneproducer, Caspa is ott lesz Sopronban, aki nem egyedül érkezik. Elhozza magával MC Dynamite-ot és Emalkay-t is. Számos fellépése mellett még több saját kiadót is irányít, melyek közül a legismertebb a dubstep és grime arcokra fokuszáló Storming Productions és a Dub Police. 

A nevek között ott szerepel még Toddla T és Camo & Krooked is. Az utóbbi formáció nem is olyan messziről érkezik hozzánk. A két bécsi fiú sikert sikerre halmoz lendületes produkcióival: mindezt most a hazai közönség is átélheti egy fergeteges koncert keretében.

 

A képen a Camo & Krooked látható

 

Az angol Toddle T-t már régóta várják hazánkba. Stílusáról azt érdemes tudni, hogy a legközelebb a grime és a 2-step áll, de nem idegen tőle a hiphop, a garage és a dancehall sem. Számainak, akárcsak fellépéseinek fényét ritka tehetségű vokalisták produkciója emeli, eddig két albuma jelent meg.

Tehát bulira fel - a 2012-es VOLT Téged is vár!

 

Forrás: sziget.hu/volt

 

Kulcsszavak: VOLT fesztivál
Vissza