Kanadai és norvég világsztár a VOLT-on - Simple Plan és Röyksopp

Czipperer Dia - 2012. március 26.

A mai napon ismét új nevekkel gazdagodott a fellépők listája. A számos, eddig ismertetett sztár mellett most már a Simple Plan és a Röyksopp is ott szerepel.

A kívánságlistán toplistás helyet elfoglaló kanadai rockbanda, a Simple Plan június 28-án lép fel a VOLT Nagyszínpadán. A szervezők munkájának köszönhetően különgéppel érkezik a csapat egyenesen Prágából. Európai koncertturnéjuk során magyarországi látogatásuk előtt Csehország fővárosában lépnek fel, majd pedig közvetlenül Svédországba veszik az irányt. Egy nap pihenést terveztek a két koncert között, azonban a fesztivál szervezőinek és csapat menedzsmentjének kitartó munkája meghozta az eredményt: a hazai rajongók nagy örömére útba ejtik Sopront is.

 

 

Azonban másnapra is ígérkezik egy jó buli az elektronikus zene kedvelőinek. A norvég Röyksopp zenekar Kifinomult, letisztult, bensőséges atmoszférát teremtő elektropop játékaikról híres, de nem idegenek tőlük a tempósabb és dance témák sem.

 

És ne felejtsétek a többieket sem. Jön többek között a többszörös Grammy-díjas Skrillex, a Snow Patrol, az Iggy & The Stooges, a Lostprophets, a Hadouken és Katy B is. Az elmúlt hetekben pedig a fesztivál facebook oldalán azt is bejelentették, hogy legjobb brit bandák között számontartott Chase & Status, az Enter Shikari és Mac Miller is az idei fesztivál vendége lesz.

  

 

Forrás: sziget.hu/volt

Képek forrása: Sziget/Vermes Kata

 

Kulcsszavak: VOLT fesztivál
Vissza