Idén jubileumi VOLT lesz

Czipperer Dia - 2012. június 1.

A nagykorúvá vált fesztivál idén ünnepli 20. születésnapját. Már csak kevesebb, mint négy hetet kell várni, hogy megteljen fesztiválozókkal a soproni Lővér-kemping, és kezdetét vegye a 2012-es koncertmaraton. A szervezők sajtótájékoztatón ismertették az teljes idei programot.

 

Idén egy nappal tovább élvezhetik a résztvevők a VOLT nyújtotta örömöket. Június 27-én „WE LOVE VOLT” címmel indul a banzáj: 30 fellépő lép színpadra - köztük 20 zenekar és 10 DJ.

Aktuális és kultikus sztárok egyaránt színesítik a palettát. A nevek között ott van például a Snow Petrol, az Iggy & the Stooges, Lostprophets, Katy B, a Children of Bodom, és a Hadouken is. A Skrillex mellett ők is headlinerekként lépnek majd színpadra.


Összesen 200 hazai zenekarral találkozhatnak majd a résztvevők, és a programban 3 exkluzív produkció is helyet kapott. Egy év kihagyás után Ákos itt mutatja be szintipop újdonságát, valamint a Yonderboi és Sex-E-Pil is zenél majd.

 

 

 

A képen az igazán ritkán koncertező Yonderboi látható
Forrás: Sziget/Vermes Csilla
 

És aki nem csak zenére vágyik, az is megtalálja a kedvére valót. Lesz tehetségkutató verseny azoknak, akik nem hallgatni, hanem művelni szeretik a muzsikát. A VOICE Fesztivál szintén négy napig dal, ez alatt dől majd el, ki lesz az idei VOLT hangja.

A Heti Válasz Borfesztivál 20 neves borász és kistermelők portékáit mutatja be, de lesznek kortárs képzőművészek itt, akik a helyszínen mutatják be, hogyan készül egy igazi műremek.

És ha mindez még nem elég, az idei VOLT-ra valóban elég lesz „becsusszanni”: a szervezők egy 8 méteres csúszdát helyeznek el a bejáratnál a Telekom jóvoltából, hogy a fesztiválozók igazán belevethessék magukat az eseményekbe.

 

Forrás: sziget.hu/volt

Kulcsszavak: VOLT fesztivál
Vissza