Fesztiválkártya a lazább bulizásért

Czipperer Dia - 2012. június 9.

Ha fesztiválozol, nem kell, hogy arra is gondod legyen, éppen mennyi pénz van nálad, netalántán megvan-e még az összes pénzed. Fizess néhány másodperc alatt, ezzel te is segíted a gördülékenyebb kiszolgálást.

 

A 2012-es Sziget-fesztiválokon lesz MetaPay Fesztiválkártya, amelyet a helyszínen igényelhetsz adott összeggel. Ezen kívül más bank által kibocsájtott PayPass kártyát is használhatsz. Ha OTP-s vagy, még jobb, ugyanis a bank által kibocsátott névre szóló, tehát folyószámlához kapcsolódó MasterCard® PayPass™ vagy Maestro® PayPass™ kártyával tudsz fizetni, beleértve az egyedi fesztiváldizájnnal ellátott OTP Maestro® PayPass™ Fesztiválkártyát is.

Ezzel a módszerrel nemcsak a saját dolgodat könnyíted meg, hanem másokét is azzal, hogy nem állsz percekig sorban a fizetéskor. Nincs aprópénz, rosszul visszaadás és egyéb kellemetlen helyzetek. A kártyát csak oda kell érinteni az adott terminálhoz, és az egész művelet nem több, mint 2-4 másodpercet vesz igénybe.

Lopás esetén tehesz azért, hogy pénzed ne kerüljön illetéktelenek tulajdonába. A kártyát egyszerűen letilthatod, és egyenlegedet néhány mozdulattal egy másik kártyára írhatod. Az egyenleg pedig bármikor feltölthető az erre kijelölt pontokon. Ennek összege bármilyen összeg esetén alkalmanként 100 Ft.

Fontos, hogy a kereskedők csak ezt fogadják el fizetőeszközként, készpénzt nem.

A kártyával kapcsolatos szabályokról és adatkezelési szabályzatról érdemes bővebben tájékozódni.

 

Forrás: sziget.hu/info/fesztivalkartya

Vissza