Kapsz száz dollárt, ha nem kap Android 4.1 Jelly Beant a Motorolád

Farkas Norman - 2012. szeptember 6.
Száz dollár értékű kedvezményt kapnak azok a felhasználók, akik a Jelly Bean frissítés hiánya miatt váltanak korábbi Motorolájukról  a gyártó egyik új készülékére.

Dennis Woodside, a Motorola feje a cég tegnapi sajtóeseményén kijelentette, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy az összes korábbi és új androidos Motorola mobil mielőbb megkapja az rendszer 4.1 Jelly Bean verzióját.

Természetesen a régebbi, gyengébb hardverrel szerelt telefonokon nem futna zökkenőmentesen a legújabb Android, így azok értelemszerűen nem kapnak frissítést. Erre az esetre a Motorola azt ígéri, hogy száz dollár kedvezményt biztosít, ha az érintett felhasználók az egyik újonnan bemutatott modellre (Droid RAZR HD, RAZR MAXX HD, RAZR M) váltanak.

Érdekes taktika, hogy a gyártó jelentős kedvezménnyel ösztönzi frissebb készülékek megvásárlására a felhasználókat, s vélhetően sokan fognak élni a lehetőséggel. Egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor lép életbe a program és pontosan milyen feltételekkel vehető igénybe.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

 

Vissza