Scroll Evoke - Android Jelly Bean hét hüvelyken

Farkas Norman - 2012. december 11.

A Storage Options bemutatta legújabb, kellemes ár/érték aránnyal kecsegtető táblagépét. A Scroll Evoke héthüvelykes kijelzőt, kétmagos processzort, 8GB belső tárhelyet és Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert kínál cirka 42 ezer forintért.

A világszerte nem a legismertebbek közé tartozó, egyesült királysági Storage Options egy igen izgalmas készülékről rántotta le a leplet a közelmúltban. A Scroll Evoke nevű táblagépről van szó, amely az ASUS Nexus 7-hez hasonlóan igen kedvező áron kínál vonzó hardveres felszereltséget és friss Android operációs rendszert.

A 119,99 angol fontba, azaz cirka 42 ezer forintba kerülő táblagép lelke egy kétmagos, 1,6GHz-es Cortex A9 alapú processzor, melyet négymagos Mali-T604 grafikus gyorsító, 1GB RAM és 8GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely egészít ki. Az alumínium házzal ellátott készülék előlapján egy 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel felbontású IPS érintőképernyő terül el, a felszereltségét pedig WiFi és Bluetooth modul, valamint két kamera (VGA elöl, 2 megapixeles hátul) gazdagítja. A kütyü fedélzetén az Android 4.1.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Ahogy várható volt, a Nexus 7 kitaposta az utat az egyre kedvezőbb ár/érték arányú androidos táblagépek előtt. Te beruháznál egy Scroll Evoke-ra, ha az Egyesült Királyságban élnél?

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza