Lencsevégen a Nokia Catwalk

Farkas Norman - 2013. április 18.

Megjelent néhány élőfotó a finn gyártó karcsú alumínium készülékházzal felvértezett Windows Phone 8-alapú okostelefonjáról, melyet Catwalk kódnéven ismerünk.

Végre nem csak pletykákról számolhatunk be a Nokia Lumia 920 alumínium házas utódja kapcsán, hanem néhány fotót is mutathatunk róla. Történt ugyanis, hogy lencsevégre kapták az elegáns, már messziről magas minőséget sugárzó kütyüt.

Az alábbi képek alapján a Catwalk üveg előlapján egy méretes érintőképernyő kapott helyet, hátlapja polikarbonátból épül fel, maga a készüléktest pedig alumíniumból készült.  Az eddigi információk alapján a 129 x 71 x 8,4 milliméteres és 132 grammos jövevény 8,7 megapixeles, f/2.0 fényerejű optikával megáldott és LED villanóval segítet kamerát, 1,5GHz-es, kétmagos Snapdragon S4 processzort, 4,5 hüvelykes, 1280 x 768 pixel felbontású kijelzőt, valamint 2000mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak, fedélzetén pedig a Windows Phone 8 rendszer teljesít szolgálatot.

Ha a fenti infók igaznak bizonyulnak, akkor a Catwalk lényegében csak anyaghasználatában és megjelenésében mutat fejlődést a Lumia 920-hoz képest. Persze ez elég lehet a sikerhez, hiszen a 920 egész jó készülék.

A Nokia a május 15-re várható Catwalk mellett két másik Lumia modellel is készül. Egyik a Verizonnál debütáló, Xenon vakuval villogó Lumia 928 lesz, a másik pedig az EOS, avagy Lumia 1000 néven ismertté vált, 41 megapixeles PureView kamerával ellátott multimédiás szörnyeteg, mely a legfrissebb mendemondák szerint júniusban mutatkozik be a nagyközönségnek.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Vissza