Így nézhet ki a pénztárcabarát iPhone

Farkas Norman - 2013. április 24.

A mendemondák szerint a prémium termékeiről ismert Apple egy alacsonyabb árfekvésű iPhone modell bemutatására készül. Nemrég sikerült lencsevégre kapni a kevesebb, mint 300 dollárba kerülő jövevény műanyag házát.

Már évek óta pletykálnak egy „olcsó” iPhone modellről, s most úgy fest, hogy a konkurencia nyomására az Apple most valóban rászánta magát egy pénztárcabarát okostelefon készítésére, mellyel a fejlődő piacokat is sikeresen behálózhatja.

A kevesebb, mint 300 dollárba kerülő iPhone várhatóan októberben mutatkozik be a nagyközönségnek. Természetesen sem tudásban, sem pedig anyaghasználatban nem kel versenyre a legfrissebb iPhone mobillal. Működéséért várhatóan egy A5 processzor felel, képalkotási képességeit pedig egy 5 megapixeles kamera biztosítja. Az alábbi kép tanúsága szerint a telefon burkolata műanyagból készül, üveg és fém elemek nem lesznek rajta. Jó hír viszont, hogy nem csak fehér, hanem fekete, piros, kék és sárga színben is elérhető lesz a készülék, így a fiatalok külön tartozékok megvásárlása nélkül is kifejezhetik egyéniségüket a hozzájuk legjobban illő színváltozat megvásárlásával.

 

 

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: Apple, iPhone
Vissza