Szűrés

A(z) házimozi kulcsszót tartalmazó cikkek

Samsung HT-H5550W 3D Blu-ray házimozi rendszer teszt – meggyőző alakítás

2014. június 16. -

Kipróbáltuk a Samsung erőteljes, 3D Blu-ray házimozi rendszerét, és nem csalódtunk benne. Az 5.1 csatornás szett remek hangzást nyújt, ráadásul a tévénken kívül számos egyéb eszközhöz is játszi könnyedséggel csatlakoztathatjuk a DLNA, a Bluetooth, az USB port és az NFC jelenlétének köszönhetően.

Tovább

Koncertélmény vezetékek nélkül – a Sony új házimozi rendszereivel

2013. május 14. -

Júniusban érkeznek Magyarországra a Sony első, Wi-Fi és AirPlay szolgáltatásokkal felszerelt 7.2 csatornás házimozi rendszerei, az STR-DN1040 és az STR-DN840, melyek tökéletes házimozi élményt biztosítanak.

Kulcsszavak: Sony, házimozi
Tovább

Hajlított képernyőjű Samsung OLED TV a CES-en

2013. január 10. -

A Samsung a CES-en bemutatta az otthoni szórakozás világát forradalmasító hajlított képernyőjű OLED TV-jét. A készülék hajlított OLED panele panorámahatást, és minden eddiginél valósághűbb látványt nyújt.

 

Tovább

Százhüvelykes lézer kijelző a CES-en - LG HECTO

2013. január 8. -

Az LG hamarosan piacra dobja 254 cm, azaz 100 hüvelyk képátlójú, Smart TV és Digital TV funkciókkal felvértezett Laser Display készülékét, mely a HECTO nevet viseli. A Laser Display egy több mint két és fél méter átmérőjű képernyőből és egy olyan külső projektoregységből áll, amely egészen kis távolságról is képes vetíteni. A készülék az LG továbbfejlesztett lézeralapú megvilágításrendszerének köszönhetően Full HD felbontást és kiemelkedő kontrasztot biztosít.

Tovább