Galaxy Star Pro – a belépőszint új sztárja

Farkas Norman - 2013. október 2.

A Samsung bemutatta az alsókategóriás Galaxy Star Pro mobilt, mely cirka 25 ezer forintért kínál 4 colos kijelzőt, 1GHz-es processzort, két SIM foglalatot és Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert, barátságos csomagolásban.

Indiában mutatkozott be, sőt, máris megtalálható az ottani üzletek polcain a Samsung új ár/érték bajnoka, a Galaxy Star Pro. A belépőszintű kétkártyás mobil 6989 rúpiáért, azaz cirka 25 ezer forintért vásárolható meg, s ezért az összegért meglepően kellemes tudást kínál, igen barátságos köntösben.

A 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőkijelzővel, GPS, Wi-Fi és Bluetooth modullal, 2 megapixeles hátlapi kamerával, illetve 1500mAh kapacitású akkumulátorral szerelt mobil működéséért egy 1GHz-es processzor (Cortex-A5) felel, amit 512MB RAM, 4GB belső tárhely, valamint microSD kártyafoglalat egészít ki. Ez az összeállítás remekül meghajtja az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert, aminek jelenléte szintén nem mindennapi jelenség ebben az árszegmensben.

Öröm az ürömben, hogy a Galaxy Star Pro nem kapott 3G modemet, így netezni csak Wi-Fi, illetve 2G hálózatokon keresztül lehet vele.

Egyelőre sajnos rejtély, hogy Indián kívül is piacra kerül-e a pénztárcabarát újdonság, de már most borítékolható, hogy egyéb régiókban is nagy népszerűség övezné.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza