Nexus 5 – november 1-től, feketében és fehérben

Farkas Norman - 2013. október 28.

Ismét felbukkant egy sajtófotó a fehér Nexus 5-ről, így nyilvánvaló, hogy a készülék két árnyalatban lesz elérhető. Ami a jövevény piaci premierjét illeti, november elsejére jósolják a legfrissebb pletykák.

Jó hír a rajongók számára, hogy napokon belül bemutatkozik a várva várt Nexus 5, fedélzetén az Android 4.4 KitKat rendszerrel. Az eddig kiszivárgott infók szerint a referenciamodell két verzióban lesz elérhető: feketében és fekete-fehér árnyalatban. Utóbbiról egy új sajtófotó is nyilvánosságra került tegnap az @evleaks jóvoltából, íme:

A megbízhatóságáról ismert forrás szerint november elsejére várhatjuk a készülék piaci premierjét, ami nem is tűnik lódításnak, tekintve, hogy a jövevény idő előtt megjelent termékoldala a Google Play Store-ban szintén november elejére jósolta az érkezést.

Az eddigi információk szerint a Nexus 5 előlapján egy 4,95 hüvelykes Full HD érintőképernyő feszít, a készülék meghajtásáról pedig egy 2,3GHz-es négymagos Snapdragon 800 processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, LTE modem és változattól függően 16 vagy 32GB tárhely egészít ki. A masina ára 349 dollárról indul majd.

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza