Elérhető a M.O.J.O. Android játékkonzol

Czipperer Dia - 2013. december 12.

Többféle androidos játékvezérlő is kapható a piacon, mint az Ouya vagy a GameStick. Ám létezik rugalmasabb megoldás a játékok használatát illetően, mint például a Mad Catz M.O.J.O. konzolja, amely már elérhető a gyártó oldalán.

Már kapható a M.O.J.O. játékkonzol 249,99 dolláros bevezető áron, melyet közvetlenül a gyártó oldalán lehet megvásárolni.

A készülék belsejében az Nvidia 1,8 GHz órajelű Tegra 4 processzora dolgozik. A masina 2GB RAM-mal, 5.1-es hangzással és 16 GB belső tárhellyel rendelkezik. Ez utóbbi SDXC kártyával akér 128 GB-ig bővíthető. Android játékkonzol lévén fedélzetén 4.2.2 Jelly Bean fut. A konzol HDMI kimenettel (tévézni is lehet rajta), valamint egy USB 2.0 és egy USB 3.0 porttal is rendelkezik.

 

 

Jár hozzá még egy 3,5 milliméteres fejhallgató, egy 100 Mbit Ethernet csatlakozó, valamint képes a vezeték nélküli hálózati kapcsolatra, és Bluetooth 4.0 támogatással rendelkezik. A készülékhez tartozó C.T.R.L .játékvezérlő ez utóbbin keresztül kommunikál az eszközzel.

A gamepad képes utánozni az egér mozgását a képernyőn, ami különösen jól jön az intereneten való szörfözésnél. Ám, ha ez nem nyeri el a felhasználók szimpátiáját, opcionálisan egeret és billentyűzetet is használhatnak, ha azt kényelmesebbnek érzik.


A M.O.J.O. egyik nagy erénye, hogy nem kell konzolspecifikus alkalmazásboltban beszerezni a játékokat, mint a többi vetélytárs esetében. Olyan játékokkal is játszhatnak a felhasználók, melyeket például a Google Playen keresztül vásároltak meg.

  

 

 

Forrás: Techspot.com

Vissza